Chanel

det jag köpte idag är ett nagellack. från Chanel det var egentligen för dyrt för min plånbok men jag kunde inte låta bli, nyansen heter frisson man ser inte så bra men det är en jättefin rosa nyans med glitter det syns inte på bilden för bilden är så konstig men ska försöka visa lacket bättre när jag kommer hem !


God morgon

snart ska vi åka in till stan vi får se vad det blir för äventyr i dag antligen Uppsala eller gammla stan och vintage butiker  hmmm få se var gubben upp balnd målnen ska välja för väder! 

Stockholm 26/9 och en borttappad flygbiljett

Hej på er alla där!
 
Nu har jag äntligen tagigt mig tid att skriva här! Just nu är jag i Stockholm med min underbara mamma! 
dagen har varit lång men intensiv! jag klev upp vid halv 6 på morgonen och tog ut hunden och packa det sissta! senare skjutsade mattias upp mig till mamma före han började jobbet klockan 7, mamma packade som en tok och resterande av familjen var påväg till skolan. jag fick min flygblijett och vi skulle snart gå till flygbussen ut till kallax! MEN innan vi skulle gå så hade mamma lagt blort sin biljett någonstans och som vi sökte altså!! fy fasen... och vi blev llt mer stressde för vi hittade inte den där förbaskade pappret!! mamma skyndade sig till datorn för att skirva ut en ny biljett som hon hade på mobilen och då började ju datorn tjorva såklart... men när hon efter allt förmågan fick ut biljetten så återgick hon till att packa det allra sista! och vet ni va? när mamma tog upp den lilla bärbara datorn så låg den bara där biljetten vi som har letat som djur i alla väskor i alla rum ja tillockmed på toan! så låg den bara där på varagsrums borden mitt i framför näsan på oss jaaaa... man kan inte göra nå en att skratta och idiotförklara sig själv för en stund. 
 
 när vi var framme oss min morbror så tog vi tunnelbanan till t-centralen och var på stan i några timmar! det var mysigt men regnigt och dessa stockholmare va dom stressar! jag blir helt virrig i bland för alla knuffas och  trycker sig fram för att hinna fram först haha nu tänkte jag visa skare som jag har köp såklart! jag var på Zara Beyond Retro ( men hitta inget som jag kunde ta mig hem) och en annan affär som jag inte kom i håg vad den hette! 
 
 
Nu ska jag sova!  Ps för låt för alla stav fel är super trött! 

stockholm!

I morgon! 
 
Nu ska jag sova! i morgon far jag och mammi till stockholm! vi blir där till Måndag! 
 

måndagen

har varit oss mami i dag och ska troligtvis äta middag tvätten är i maskinen längtar till onsdag ! här får ni en fin bild på mig och ikkaros från i dag.


god natt

dagen till ära så har jag storstädat lägenheten snarare början på en sanering hahaha nä skojar bara men jag har kvar att städa Men det får bli i morgon nu på kvällen så har jag gjort cake pops super god tror att jag ska göra en video hur man bakar dessa godingar Haha längtar till på onsdag då åker mami och jag till Stockholm!






Dröm hem

Som vilken tjeja i denna värld sitter jag och drömmer om hur mitt hus eller lägenet skulle kunna se ut! med mobler osv.. jag tycker om att designa inreda och blanda nytt med gammalt. jag skulle lätt kunna jobba med det men det hahaa jag har gjort en fin blid med saker som jag skulle vilja ha i mitt hem från Em möbler IKEA rum21.se och retro såklart fast på denna bild så blev det bara en stringhylla med som "retro" fick inte plats med nå mera! skolplanscher saknar jag! såg jag nu jag har fastnat för dom och ensålänge två i mitt hem! vill ha fler! ska lägga ut nå bilder på dom så ni får se dom någon dag! 

God morgon! Torsdag!

Hej eller ja god morgon! 
 
I dag är det torsdag och det är jobb som gäller för min del slutar halv 5! och då ska jag vänta på matte och sen så ska vi fara och handla så vi kan fylla på kylskopet det ser lite tomt ut!  Men i morgon kommer Johanna och ska sova över det ska blir roligt!! och den lyckliga ungen ska ju turkiet!! snälla johanna packa ner mig i din väska!!  
Ajja hoppas att ni får en fiin daag! 
 
Lite bilder som jag tog i sommar!! åå saknar sommaren redan!! 

Fashion for fashion i'm addicted i suppose

Vill ha denna outfit!
 


 

No Name

Detta är en Kille som heter Ryan o'shaughnessy britain'a got talent och denna låt skrev han till en tjej som han var förälskad i men han vågade inte säga hennes namn eller något till henne! här är hans Sång no name en underbar kärleksång! 
 
 

New Look

Här kommer det lite fina kläder från New Look en affär som vi inte har i sverige men jag har varit och handlat där när jag var i Dublin! en helt underbar affär! 

CHANEL

Jag tror att alla fastnar för något sorts smink märke eller dryt märke i huvudtaget! och jag är en Chaneltjej! 
om jag hade börsen så skulle jag bara ha deras smink produkter! och dior kanske men i allafall, här har ni lite av vad jag skulle vilha ha i min smink låda! Inresant? eller hur.
 
 

Änglar

 
Jag tror alla har en skydds ängel! Som ser till att du ska vara trygg! 

True Story


Ny design!

Börjar med att små berömma min nya design det är väldigt sällan jag gör designer själv då jag tycker att jag är otrroligt dålig på det!  Haha men är nöjd för studen i allafall lite sne men det är helt okey! nu sa jag sova klockan är ju snart för fasen hav två på natta! ! börjar göra otroligt många stavfel...  nu ska jag sova känner mig sjuk hade feber i dag på jobbet så det blir att vara hemma i morgon... åå städa blir det väl också.  nu säger jag God natt alla männsikor där ute i världen! 

Att önska !

Åå vill så gärna ha nya skor!  men dom jag har hittat är inte i min plånboks väg känner jag! det är inte lätt när man är vikarie/student men det vet väll alla haha! 

är inget fan

Är inget fan av Justin Biber alls men i bland så kan det värma i mitt hjärta när jag ser sånt här 
 
Flickan som ni ser här åvanför heter shayla och är 15 år och har Cancer och hon önskade att hon skulle bli sedd av denna justin biber och hans tjej som också är känd, och hennes dröm blev till uppfyllelse! 
 
Jag tyckte att det var otroligt fin gjort :). 
 
 

Nagel

Jag biter på naglarna och det är något som är en otroligt ful och pinsam vana! skäms alltid hahah men nu har jag bestämt mig att jag ska sluta!  men jag måste ha nå att locka mig med att ha ett mål! Det har jag också! detssa nagellack från OPI koster dock 150 kr! jag tycker att det är lite saftigt för ett nagellack men det är ju som en liten morot!  Nu är det bara att hålla händerna i styr haha! 






The phantom!

sista lägget här nu då! ( för ikväll altså) ni som känner mig vet att jag älskar musikaler! absolut älskar det! det är en av det bästa jag vet att krypa ner i soffan i mörkt i rummet lite kylit från ett öppet fönster varm chocklad ljus filt och en bra musical! so t.e.x The phantom of the opera! åå en helt underbar film drama musik kärlek hat ååå ni som inte har sätt den borde se den! Jag gråter alltid när jag ser den! löjligt ellerhur? haha.  
 
 
och en fin sång såklart! 
 
 

Nytt i sminkväskan

Hej! 
 
Nu är det söndag BLÄÄ helgen har gott fort! har varit med johanna och haft spök kväll! det var kul! Men på lördagen (igår) så var vi på stan och jag köpte två läpp stift från Gina tricot har kollat på dom ett tag men har som inte köp dom vet ej varför men nu har jag dom i allafall! det är dessa två! 
 
Den här purple rain
 
 

 
 
och denna är hight risk red 
 
jag tycker dessa två läppstift är bra för det billiga priset, men att den är ganska så fuktig? med rätt ord men det är bra pigment och det tycker jag är bra! 
 
 
 

BildBooom!



Fredag!

Hej! 
 
Nu är der ÄNTLIGEN fredag! Sitter just nu och kollar film med syrran!  Matte är med en killkompis, plus att jag håller på att tvätta lite! I dag har jag jobbat sen sju på morgonen, så jag är ganska slut just nu vill bara sova. Dagen har varit bra har längtat till efter två då jag slutatde har handlat på storheden fuskat och ätit på MAX  och sen bara tagigt det lugnt! I morgon blir det att vara med Johanna!  i fikarumet på jobbet finns det en fin lapp med en fin liten mening som ni nu ska få kolla på! 
 
 
En liten bild på mig! 

Andas!

Yup! 
 
det har ekat här ett tag har jag mänkt men har inte haft tid ork eller lust just nu, inte för att det betyder nå haha. 
Har jobbar massor denna vecka så när jag har kommit hem så har inte bloggen varit min första tanke kanske den sista.:) 
Ska försöka att ha några inlägg hur som haver så har jag jobbat som en tok och inget annat! tänker hur jag skulle vilja ha en semester bara ta det lugnt inte tänka på nå bara andas för man kan glöma det i bland hur viktigt det är att stanna upp och se sig runt och fundera  vars man är och hur man igentligen mår jag tror det är många som glömmer det och kommer inte på det förs det är försent. Lite positvit nu ska det bli i morgon är det FREDAG! yes! helg äntligen på Lördag ska jag fara till Johanna och det ska bli skitkul! :) längtar! 
 
 
Älskar denna bild!  

Smile


hunger games

Var med mamma och syrran och hade en liten filmkväll,det blev att se The hunger games, det var Otroligt bra MEN jag tyckte att den också var otroligt sjuk! Alla som funderar på att se den ska se den, jag tvekade lite innan jag skulle se den men jag ångrar mig värkligen inte! Filmen är jätte spännande man sitter och spänner sig hela tiden! 
 
Denna filmen när en ny favoit! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0