Jag orka inte

jag orka inte alla dessa sömn lösa nätter! jag kan inte sova även fast jag lägger mig kring halv 11. så ligger jag och vrider mig till 3-4 på morgonen !! och jag ska upp och jobba ska upp 6 halv 7... det har varit såhär i ett år nu kan vara uppe en hel natt men knappt en hel dag i bland, vad ska jag göra? bläää.. när jag blir trött kring 7 så somnar jag sten hårt men då vaknar jag kring 11 på kvällen och om jag inte vilar så går mitt natt tåg och då kommer jag aldrig att somna är less....


night

ska snart sova men kan inte låta bli att lyssna på grannars prat och musik det är inte störande eller jag lite efter som klockan snart är 3 på morgonen, det är så lyhört haha kan tycka att man ska prata i sin lägga och inte i trapphuset, men men... gud vad det har snöat är säker två tre meter om inte mer på vissa ställen men det är ju som det ska i Luleå iallafall.
såhär såg det ut utanför mitt fönster i går!
snart är det jul den kommer jag matte dela upp så på morgonen förmiddagen kommer jag matte vara hos min mormor och morfar och sen på eftermiddagen bli det att vara hos mattes familj, full rulle hela julafton!




trött som aldrig förr

hej ! är otroligt trött i dag det är ju kul att veta eller hur ? nä skämt och sido är på jobbet nu och har lunchrast tycker att rasten går för fort Men dagen alldeles för söligt började halv nio och jobbar till 5 det är bara 4 timmar kvar hoppas att tiden går undan! känner att detta kanske inte är det roligaste blogg inlägget jag skrivit men men hoppas att ni är piggare en mig iallafall och att ni har en bra måndag !


instagram

snart är det jul ! eller ja ca tre veckor dit men det kommer gå fort.




RSS 2.0