Dip dye nails

Hej! 
 ska visa er hur man gör dip dye nails hittade en superbra bild på googel som visar hur enkelt det är att göra dessa naglar!  Har porva att göra dessa själv men jag anväde glittrigt och det blev superfint! 
 

Julpumlor

Hej! 
 
Jag kunde inte hålla mig, det känns så konstigt att detta är första julen som jag inte kommer att vara hemma, det känns så konstigt att bli "vuxen" att veta att nu står man på egna ben och veta att du ska kunna det mästa själv tänka sig sin första jul och en egan gran egen jul, jag har köp dom allra första julpulmlorna som ska hänga i våran gran och på något sätt så känns det mysigt och roligt bara över lite julpynt fatta? haha... det är många som tycker att man ska vänta till en större lägenhet eller hus men jag tycker att om man kan ha en gran så ska man ha en:) 
 
dessa var det jag köpte! 
 
 
 
superfina! 
 
vad tycker ni dessa heter julpumlor eller julkulor? 

Ikkaros bildboom

 
Här kommer lite Ikkaros bildboom! 
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 

hur man gör en hår rosett i bilder!

hej! tänkte visa er hur man gör en liten hår rosett i bilder! 
 
 
Klar! bilderna är tagna i från : http://blog.hairandmakeupbysteph.com
 
 
 

Katy Perry dresses!

 

what girls like

På Facebook följer jag en sida som heter What girls like! det är olika bilder som jag tycker är fina att se på, allt i från kläder naglar hårstilar djur bilar ja allt möjligt!  här kommer några bilder! 
 

lördag

Nu ska jag stänga datorn för i kväll!
Jag matte och Johan har ätit kladdkaka och ska snart se film om vi kommer fram till vad vi ska se för film då det alltid ska ta tio år att hitta en film som passar alla... jaa vi ser hur detta går! 
 
 

beställt hem!

hej! 
 
ÅÅ  vill bara visa er lite som jag har betsällt hem! en ny sminkpallete med naturliga färger jag har tre med denna! haha jag älskar palleter skulle kunna köpa fler haha, sen har jag köpt ett redskaps set föratt baka tårtor då man anväder sockerpasta tex olika bokstäver mönster och andra vertyg ska bli kul att få hem det den settet heter 
 
BettyCake Dekorations Paketet med 100 delar!  och ser ut såhär! 
 
 
Sen paletten som jag har beställt! vill ha den nu! 
 
 

hur man gör en Ramdom Light Lampa

Mitt nya färdiga projekt var att göra en random light Lampa det var mycket lättare en vad jag trodde men det tog tid fryra timmar att göra själva bollen och en vecka för trokning! 
 
så här ser en äkta random light ut 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och min Kopia blev så blev min! 
( förlåt för dålig bild!) 
 
Men hur gör man då en sån här fin lampa? 
 
 
¤ Gymboll 65cm. eller den stolek som du vill ha
¤ Papperssnören 400m eller obehandlat snöre som jag anväde
¤ Tapetlim 1L. spray färg vit två flaskor 
¤ Billig pensel. 
¤ Rörnippel, 2 muttrar, "lampinsats".
¤ 2 brickor passande rörnippel. Coop verktygsavd (2 kr?)
¤ Lampsladd, lampsockel E27, lampkontakt. Coop verktygsavd 
¤ Glödlampa
 
 
1
Sedan lindade jag hela rullen, 200m, och penslade sedan ordentligt med lim eller doppade  så att snöret blev genomblött. 
 
 
2. Fortsatte med en andra rulle, och efter ca 150m tyckte jag det räckte. Lämnade en öppning på 12cm i diameter (smart om man gör det vid luftventilen på bollen!). 
 
3. Penslade på resten av limmet, totalt gick det åt 1L. Jag ställde lampan/bollen med öppningen neråt på en kruka eller nå liknade för att torka.
 
efter ca en vecka släppte jag  försiktigt släppa ut lite luft, för att se om snöret torkat tillräckligt, vilket det hade, gymbollen släppte sakta men säkert med ett knastrande ljud. 
 
2. All luft töms inte av sig självt. Därför är den medföljande pumpen smidig - koppla slangen på den röda nippeln och pumpa ur resten av luften! 
3. Rullade ihop bollen och tråcklade försiktigt ut ur öppningen. 
 
 
Sen är det bara att måla den, den färg du vill ha och och stoppa fast lampsladen!  och hänga i taket! 
En 50cm original Random Light kostar ca 4600 kr, och en 80cm ca 8600 kr. denna gick på ca 400 kr!  Älskar att pyssla! 
 
 
 

God morgon!

Nu ska jag snart dra mig till jobbet är trött som en jäkla Zombi! hörs senare! 
 

to be gone

Att vara borta från bloggen men det har varit lite småjobbigt just nu jag jobbar som ett as jag är trött och vill bara att världen ska sakta ner lite det går för fort, Jag hinner inte med, jag ska jobba försöka träna har inte rört på mig i snart 2 månader!! och för er kanske det låter som so what?, men det en del av er inte visste var att början av sommaren fick jag reda på att jag har problem med sköldskörteln( vet inte ens hur det stavas!) som gör att jag måste äta levaxin hela mitt liv, och hur det kom sig att jag gick till läkaren var för att jag gick upp så mycket i vikt och då menar jag mycket från 65 till 95 kg på tre månader! min kopp mådde inte bra jag var konstant trött kännslig och viste inte varför jag blev så stor för ingeting?
 
åt som vanligt och 65 har alltid varit min vikt, och helt plötsligt ställa sig på vågen och ha gått upp så mycket dom i min närhet vet att jag inte ljuger dom har sätt min kropp hur den har ändrast, å jag skäms över hur jag förut var så nöjd över min kropp hur jag älskarde att handla kläder! nu så tänker jag bara nä jag kommer inte passa i det jag har bristningar över hela kroppen för att jag har gått upp så mycket jag suckar när jag ser mig själv i spegeln hur kan det ha gått så här? tänker jag  jag skäms med att möta upp gamla vänner när dom ser hur mycket jag har gått upp jag ser i deras blickar hur dom barar stirrar och blir tysta, i sommar gick jag då ner 7,5 kg när jag cyklade till jobbet varje dag men har då gått upp två kg för att jag inte har tränat, men ska skaffa ett gymkort när jag får lönen och träna så mycket jag kan. Jag vet att man inte ska skämas över sin kropp och att man ska vara glad för den man är men det är så svårt när man alltid får en känga i magen. tänk vad kroppen kan ändrats över några månader utan att ens göra nå som kan orsaka de, jag försöker alltid tänka positivt men det är svår det kan jag inte ljuga om.
 
Kroppen och jag vill tillbaka till 
 
Alla har sina historier detta är min och jag kommer alltid ha kolla på vad jag äter från och med nu måste träna varje vecka till min kropp inte orkar mer för att jag inte ska blir större, detta med att ha problem med sköldskörteln är ett det är svårar att förlora vikt och man i bland får jobba dubbelt så hårt. Jag vill inte skriva en till snyft histora men jag vill bara få ut det.
 

RSS 2.0