Glee

Är en Otrolig Glee NÖRD lyssnar bara på deras låtar vet inte men i bland tycker jag att deras versoner är så mycket bättre en orginalet jag är en sådan människa som känner igen mig i musiken/ låten broende på vilket humör jag är på och hur omgivningen är och jag tycker att dessa covers är så otroligt bra! och JA jag vet töntvarning men so what? haha enjoy! 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Snart gäller det jaa ska göra mig i ordning ska snart fara! Hoppas ni får en fin dag alla skickar er ett 
 

 
Bil från när jag och matte var i stockholm i gammla stan! 

Its a hard knock life

Vill bara spy just nu vill gå under jorden och inte titta upp på hundra år... känner mig totalt misslyckad! Duger man ens på denna jord eller e man bara ett jäkla påhitt? tuff förmiddag i morgon orkar inte vill inte ids inte men hey vad ska man göra åt saken bara att bita i hop ta tjuren i hornen och tummen ur baken och köra på! what doesen kill you makes you stronger right? hope so....
Vill vara här i stället 
 
 
Eller här 
 
 

Magnus Betnér kör över dagens ungdom

 
 
Jag tycker Magnus Betnér är en otroligt roligt Komiker.. 

Love

Hej Fullt upp i dag! återkommer senare! Bjuder en liten bild på vovven våran så där lite ful söt!
 

.just like this!

 
 
 
 

True





Mina Cake Pops!

Nu är dom klara inte vackra men otroligt goda och en aning mastiga! Dessa är lätta och göra! 
 
Resept:
 

Det här behöver du…

2 paket Ballerina kladdkaka eller Oreo cookies
50-100 g philadelphiaost ( brukat använda minder en vad soms står)
200 g vit choklad eller mjölkchoklad
Grillpinnar att sätta dom på

Gör så här…

1. Kör kexen i en matberedare tills de är smulor.

2. Tillsätt Philadelphiaosten. Börja med 50 gr, blanda och känn på degen. Den ska vara mjuk och gå att rulla till bollar. ( det bror på hur kläddiga du vill ha dina Klubbor) 

3. Rulla degen till bollar i den storlek du önskar! Lägg dom sedan i kylskåpet i en timme.

4. Smält chokladen i vattenbad tills den är rinnande. Ta ut bollarna från kylskåpet, doppa pinnen i lite smält choklad och tryck sedan in den i chokladbollen. (Pinnen sitter bättre.)

5. Doppa sedan bollen i chokladen. Jag använde ett högt glas fyllt med socker som jag sedan stack ned pinnarna i för att låta bollarna stelna. Det går även att ställa dom på ett fat med pinnen uppåt.

6. Dekorering av bollarna kan göras i det oändliga. Strössel, riven choklad, kokos eller så inget alls!

Ha dom i kylen så dom håller sig! 

 


Cake Pops

Japp det är vad jag sysslar med just nu när jag igentligen ska göra något annat somvanligt! Ja iallafall detta med Cake pops det är väll från Usa kan jag tror men Sjukt goda! Det var Mattias Syster som visa mig dessa goda små klubbor och dom är jätte goda och superlätta att göra! ska visa er mina sen men dom kommer inte vara såhär fina som dessa på denna bild men dom har endå sin charm! enjoy!
 

Make up

Inperation i Make up! Jag är den som ofta sminkar mig Naturligt har sällan ha jätte mycket smink, Jag brukar ofta bara ha Maskara och Måla Ögonbrynen! men nästa gång kanske jag sminkar mig lite annorlunda! 

Klänningar

Kollar lite på klänningar på Ebay och det finns många som jag har fasnat för! vill så gärna beställ hem dom men jag vet inte får tänka lite längre så jag inte ångara mig! 





God morgon!

God morgon på er alla!
 Hoppas att ni har sovit gott det har jag. Fast har fått sova till mattes snarkerier och Ikkaros! Men dom är söta ändå!  I dag blir det att städa och kanske en sväng till stan måste hitta en Present till Johanna som fyller 20 på Lördag! Men nu blir det att kliva upp så jag inte somnar om! 

A new blog is a new life right?

Hej! Betsämt mig för att skaffa en ny blogg som är denna har haft så många bloggar så det är sjuk men blir värkligen aldrig nöjd haha, har mycket i livet så varför inte en ny blogg med? Bestämmde mig för denna blogg för det har blivit så mycket nytt i mitt liv Allt ifrån Viktproblem som kommer ifrån att jag har fått Låg ämnesomsättning(Struma) Som gjorde att jag gick upp 30 hela Kg på ca ett halv år det ni, Jag sov konstant alltid trött och kännslig vara bara få av symtomerna orkade absolut inget men tillslut fick min fina mamma mig att gå till doktorn och då visade sig att jag hade Låg ämnesomsättning och måste äta levaxin för det. Detta är något som månna kvinnor lider av, lider låter så hemskt men hittar inget annat ord. Så nu försöker jag att gå ner i vikt helsosamt men på grund av låg ämesomsättning så är det svårt att bli av med det, 
 
Men allt fungerar bara men inte ger upp! Jag hoppas att ni finner denna blogg intresant även fast mitt liv inte är mycket mer en någons annans. Jag är en tjej som älskar gammla saker går hälder på antikaffarer en på Em möbler och ser om jag hittar någt som passar i mitt hem, älskar 30, 40 och 50 talet har alltid gjort det, men jag är även människa och kollar även ofta på IKEA , Just nu så ska jag läsa upp betyg och bli sjuksköterska senare barnmorska tror jag. Har Varit inne på mycket annat men känner att jag inte skulle kunna göra mycket nytta. Har en Underbar Pojkvän som Heter Mattias och är hypnos coach och två undar Ikkaros och ella. Ibland är mitt liv en enda röra och i bland är mitt liv helt underbar men hey LIFE  IS A JOURNEY, ENJOY IT!


RSS 2.0